Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü'nün bayramlaşma programına katıldı. 

Bayramlaşma programında açıklamalarda bulunan Başkan Bozbey, Kurban Bayramı Destek çekleriyle ilgili gelen eleştirilere bir kez daha yanıt vererek, dağıtılan destek çeklerinin yasanın belirttiği kriterler çervesinde ihtiyaç sahibi emeklilere verildiğini söyledi.

BAŞKAN BOZBEY: “PLANLI BİR BURSA İÇİN YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ” BAŞKAN BOZBEY: “PLANLI BİR BURSA İÇİN YENİ BİR SAYFA AÇIYORUZ”

Başkan Bozbey yaptığı açıklamada, "İhtiyaç sahibi emeklilerimize dağıttığımız destek çeklerimiz oldu. Bazı emeklilerimiz alamadıklarına dair geri bildirimler yapıyor. Bu konuda özellikle bakanlığın, yasanın kriterler var. O kriterler çervesinde gerçek ihtiyaç sahibi emeklilerimize bunları veriyoruz. Yani daha önce dağıtılanlar gibi değil, sokakta dağıtılan gibi değil. Bu emeklilerimiz ya da ihtiyaç sahipleri. Gerçekten kriterlere uyan ve üstelik bu kriterlerde yumuşama da yaptık biz. O anlamda dağıtılan ve verilen desteklerdir. Onun için bundan böyle de hak edene verilecek. Yani hak sahibi alacak bu destekleri. Bunu daha önce de dile getirmiştik. Birkez daha dile getirmeyi görev biliyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi