Bursa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Veda Girgin Eroğlu ve Genel Sekreter Erol Alakoç, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel’i makamında ziyaret etti. Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan Başkan Ercan Özel,  Yenişehir’i Bursa’nın parlayan yıldızı yapmaya kararlı olduklarını vurguladı.

‘YATIRIMCILARI İLÇEMİZE DAVET EDİYORUZ’

Başkan Ercan Özel, “Yenişehir’e büyük yatırımların yapılması için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. İlçemizde vatandaşlarımızın yüzde 80’i tarımla geçimini sağlamaya çalışıyor. Ancak, tarım ürünlerinin işlenebileceği, paketlenip, Türkiye’nin her bölgesine ve yurtdışına ihracat yapılması için ilçemize yatırımcıları davet ediyoruz. BUSİAD Yönetimini bugün belediyemizde ağırlamaktan onur duyduk. Yenişehir’in gelecek 30 yılını planlarken iş insanlarımızdan aldığımız destekle ilçemizi geliştireceğiz. BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar ve Yönetim Kurulu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YENİŞEHİR'İN KIRSALINDA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR YENİŞEHİR'İN KIRSALINDA SORUNLAR ÇÖZÜLÜYOR

‘BURSA’YA GENİŞ PERSPEKTİFTE BAKMALIYIZ'

BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar ise, “Yenişehir’in gelişime açık bir potansiyeli var. Hızlı tren istasyonları, Uluslararası Havaalanı ve karayolu ulaşımı açısından oldukça avantajlı bir bölgede yer alıyor. Yenişehir, gelişmişlik açısından ne yazık ki gerilerde kalmış bir ilçe. Bursa’ya geniş perspektifte bakmalıyız ve sadece 3 merkez ilçeden ibaret olmadığını görmemiz gerekiyor. İstihdamı ve yatırım imkanlarını tüm Bursa’ya yaymalıyız. Belediye Başkanı Ercan Özel'in geleceğe dair vizyoner bakışı sayesinde Yenişehir'in gelişeceğini düşünüyoruz. Biz de BUSİAD olarak Yenişehir için desteğimizi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Ramazan Bağcı