Meteoroloji'nin Bursa için hazırladığı tahmin raporunda bir kez daha saat verilerek kuvvetli yağış uyarısı yapılırken bugün ve yarın için sıcaklık açıklaması da gün gün duyuruldu. İşte 5 günlük hava durumu detayları...

Haftanın son iş gününe 19 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 21 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde bölgesel sağanak yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 26 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası  bölgesel sağanak yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 27 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Akşam saatlerine doğru ise termometreler 28 derece olarak ölçülürken bölgesel sağanak yağış geçişli ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 25 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 22 derece seviyelerine kadar geriliyor.

YAĞIŞ SONA ERİYOR, SICAKLIK YÜKSELİYOR

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Bursa genelinde dün etkili olan kuvvetli yağış geçişlerinin bugün de etkili olacağı bildirilirken yarından itibaren ise termometreler yeniden yükselişe geçiyor.

Buna göre 5 günlük hava durumu şu şekilde:

4 YILDIR SAHTE KİMLİKLE DOLAŞIYORDU BURSA'DA YAKALADI 4 YILDIR SAHTE KİMLİKLE DOLAŞIYORDU BURSA'DA YAKALADI
Editör: Haber Merkezi