Bir hobinin, sürdürülebilir faydaya dönüşmesi umuduyla ortaya çıkan Yemek ve Ötesi sosyal sorumluk projesi LÖDER yararına gerçekleştiriliyor. İş İnsanı Onur Özkul iki haftada bir Çarşamba akşamları, 6 kişiden oluşan grupları kendi evinde ağırlayarak misafirlerine farklı lezzetleri deneyimleme imkanı sunuyor. Lezzet yolculuğunda keyifli bir akşam geçiren konuklara, müzikleriyle farklı sanatçılar eşlik ediyor. Gün sonunda konuklar bağışlarıyla çocukların geleceğine umut oluyor. 2024 yılının mart ayında başlayan ‘Yemek ve Ötesi’ projesine ilgi ise her geçen büyüyor.

ÖZKUL’DAN DEĞER VE FAYDA VURGUSU

Projeye ilişkin görüşlerini paylaşan Onur Özkul, “Hayatta sadece çalışmanın yeterli olmadığını değer ve fayda üretmenin de gerektiğini çok erken yaşlarda fark ettim. Buna ilişkin bir takım şeyler yapmaya hep çalıştım. Şunu fark ettim ki yapılan çalışmalarda bizzat kendi kişiliğinle, bilginle, tecrübenle içinde varsan eğer o vakitte yaptığın yardım daha anlamlı, daha kıymetli ve keyifli oluyor. ‘Yemek ve Ötesi’ içinde çok farklı duyguları barındıran, çok özel bir proje” ifadelerini kullandı.

ARYA VE ACAR KARDEŞLER YENİ YAŞLARINDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER ARYA VE ACAR KARDEŞLER YENİ YAŞLARINDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

YEMEK VE ÖTESİNİN HİKAYESİ

Yemek ve Ötesi projesinin tüm hasılatının bağışlandığının altını çizen Özkul, “Herkesin kendi kabiliyetleri çerçevesinde yaptığı bir takım şeylerle, bu çerçeveyi çok daha büyütebileceğimize inanıyorum. Çocuklarımız için daha sağlıklı ve daha güzel bir gelecek inşa etmek adına attığımız her adımda desteklerini esirgemeyen çok kıymetli iş insanlarına, kurum ve kuruluşlara, yapımda emeği geçen tüm dostlarımıza, yemeklerimizde bizlere moral olarak sesi ve müziği ile katkı sağlayan sanatçılarımıza ve gelecek dönemdeki buluşmalarımızda ‘Yemek ve Ötesi’ paydaşı olacak herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi