Caddesi'nde meydana geldi. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren Çelik surlardan atlayarak intihar etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili açıklama yaptı. Katil zanlısının intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde Ayşenur Halil (19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde de İkbal Uzuner (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edildi.

Öte yandan Semih Çelik'in Fatih'te öldürdüğü İkbal Uzuner'in eski sevgilisi olguğu, Eyüpsultan'da öldürdüğü Ayşenur Halil'in de şuanki kız arkadaşı olduğu öne sürüldü. Halil'in de evinde boğazı kesilerek öldürüldüğü öğrenildi.

Önce çizmiş sonra uygulamış

EKOL TV'de yer alan habere göre katilin evinde kendi çizdiği karakelem resim bulundu. Caninin Fatih’te öldürdüğü İkbal Uzuner’i tıpkı resimde çizdiği gibi parçalara ayırdığı belirlendi.

MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI İÇİN KRİTİK VERİ AÇIKLANDI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI İÇİN KRİTİK VERİ AÇIKLANDI

Satanizm sembolü (Takvim.com.tr arşiv)Satanizm sembolü

SATANİZM SEMBOLÜ
Çelik'in çizdiği çizimin ise satanizmin sembollerinden biri olduğu iddia edildi. Bu durum 19 yaşındaki kadınların "satanist bir ritüel için mi kurban edildiler?" sorusunu gündeme getirdi.

5 kez psikolojik tedavi görmüş

Çelik'in babasının ifadesinde, Çelik'in 5 kez psikolojik tedavi gördüğü, 2 kez kaybolduğu ve daha önce intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

Yürek yakan feryat

Fatih'te vahşice öldüren kızın annesinin olay yerindeki sözleri yürekleri yaktı: "İkbal, İkbal, Beni yaktın... Allah'ım, yavrum ne yaptılar sana? Canım kızım..."

Katil Semih Çelik'in son görüntüsü (Sosyal medya/Takvim.com.tr)

Katil Semih Çelik'in son görüntüsü (Sosyal medya/Takvim.com.tr)

Editör: Ramazan Bağcı