Genel

HAKAN SABANCI'NIN YAZDIĞI KIZ KONUŞMALARI İFŞA ETTİ

Hakan Sabancı'yla aşk yaşadığı dillendirilen Aygün Aydın, mesajları ifşa etti. Sabancı'nın beğendiği kızları da ifşa edip, hakaret etti.

Aşk yaşadıkları söylentileri dilden dile yayılan Hakan Sabancı ile Aygün Aydın cephesinde ilginç bir gelişme yaşandı. Bu zamana kadar birçok dizi ve programda yer alan oyuncu Aydın, Sabancı'nın kendisine attığı mesajları ifşa etti.

Bu zamana kadar çıkan aşk haberleri hakkında sessizliğini koruyan Aygün Aydın, Instagram hesabından yayınladığı konuşmalarda ikilinin buluşma için yaptığı plan ve Sabancı'nın doğum günüyle alakalı konuşmaları yer alıyor.

İşte Aygün Aydın'ın ifşa ettiği o yazışmalar...

Mesajları paylaşmakla yetinmeyip Sabancı'nın beğendiği kızları da tek tek paylaştı.

Aygün Aydın'ın yaptığı bu paylaşım sosyal medyada gündeme oturdu. Sosyetenin önemli isimlerinden Hakan Sabancı'nın olanların ardından ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

Aygün Aydın, yaptığı paylaşıma "Ben ve dikkatini üzerimde tutmaya çalıştığım adamın stalkladıkları. Ben bu sü.tüklerle nasıl baş edeyim? Geçen arabanın üzerinde bikinili foto attım gaza gelip. Sülalem linç ediyordu resmen ki benim anne tarafım Ukraynalı ona rağmen. Pes ediyorum bugün itibariyle" notunu düştü.

Aygün Aydın: İstanbul doğumlu olan Aygün Aydın 26 yaşında, 1.70 boyunda ve 50 kilodur. Beykent Üniversitesi Tv Haberciliği ve Programcılığı bölümünde eğiitm alan Aydın, Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli'nin "Şeker" klibinde oynamıştır. Oyunculuk ve müzik eğitimi almıştır. Son olarak model olmaya karar vermiştir. Hakan Sabancı: 1991 doğumlu olan Hakan Sabancı, Sabancı ailesindendir. Hakan Sabancı, Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı’nın oğlu, Hacı Sabancı’nın ise erkek kardeşidir.