Türkiye’nin Prefabrik Yapı Firması: Kaliteli Hızlı Üretimli ve Konforlu Binalar Türkiye’nin Prefabrik Yapı Firması: Kaliteli Hızlı Üretimli ve Konforlu Binalar

Yapay zeka teknolojilerinin asansör sektöründe önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden Melih Uçak, “Yenilikçi yaklaşım ve teknolojik yatırımlarla sektörde öncülüğümüzü sürdürmeye kararlıyız. Yapay zeka ile donatılmış asansörler, geleceğin akıllı binalarının vazgeçilmez bir parçası olacak.” dedi.

YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLERE YATIRIM

Melih Uçak, Uçak Asansör olarak yenilikçi teknolojilere yatırım yapmaya devam edeceklerini ve yapay zekanın sunduğu olanaklarla sektörün lideri olmayı hedeflediklerini belirtti. "Teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor ve sürekli olarak Ar-Ge çalışmalarına yatırım yapıyoruz. Amacımız, müşterilerimize en güvenli, verimli ve çevre dostu asansör çözümlerini sunmak." diye ekledi.

YAPAY ZEKA İLE GÜVENLİKTE YENİ DÖNEM

Melih Uçak, yapay zeka teknolojilerinin asansör sistemlerinde devrim niteliğinde değişiklikler sağlayacağını belirterek, "Günümüzde asansörler, binaların en kritik bileşenlerinden biri haline geldi. Kullanıcı güvenliği ve konforu, en öncelikli konular arasında yer alıyor. Yapay zeka, asansörlerin daha güvenli ve verimli çalışmasına olanak tanıyor. Bu konuda yıllardır süren çalışmalarımızda önemli bir aşamaya geldik. İlerleyen süreçlerde sektöre öncülük edecek gelişmeleri paylaşacağız." dedi.

BAKIM VE ONARIM MALİYETLERİNDE CİDDİ TASARRUF SAĞLIYOR

Uçak Asansör’ün 4 bini aşkın noktada kesintisiz hizmet verdiğinin altını çizen Uçak, “Tüm noktalarda sorunların önceden tespiti ve olası arızaları en aza indirmek için gelişmiş alt yapımız ve servis ağımız ile hizmet veriyoruz. Yapay zekayı; iş modellerimizde verimliliğimizi artırmak, üretim maliyetlerimizi düşürmek ve daha kaliteli hizmet vermek için birçok alanda kullanıyoruz. Bu bağlı olarak birçok noktada asansörlerin anlık arıza takiplerini online olarak gerçekleştiriyoruz. Özetle her alanda ciddi tasarruf sağlarken verimliliği artırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

“BU ALANDA ÖNCÜLÜK YAPMAKTAN BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ”

Melih Uçak, geleceğin akıllı binalarında yapay zeka tabanlı asansörlerin vazgeçilmez olacağını belirtti. "Farklı alanlarda Ar-Ge çalışmalarımız devam ediyor. Pilot bölge olarak belirlediğimiz bazı noktalarda da çalışmalarımızı test ediyoruz. Akıllı binalar; enerji verimliliği, kullanıcı konforu ve güvenlik açısından en yüksek standartları sunmak zorunda.  Yapay zeka ile donatılmış asansörler, bu standartları karşılamada kritik bir rol oynayacak. Uçak Asansör olarak, bu alanda öncülük yapmaktan gurur duyuyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi