Yaklaşık 30 saatlik mesainin üstüne bir de STK görevimden dolayı evin yolunu zor buldum. Yazılarıma verdiğim zorunlu aradan sonra  devam ediyorum.

​Şimdi müneccim def-i hacetinden faydalanıp 2020 yılında salgın çıkacağını bilen, öngören belki de sorumlu olanlara bir göz atalım.

İlk olarak ‘George’ adlı magazine dergisinin şubat 1997 sayısında Arno Karlen artan dünya nüfusunu azaltmak için akciğerlerde hastalık yapacak ve insanları öldürecek bir virüsten bahsediyor. Salgın yılı olarak da 2020 yılını belirlemiş. Kahramanımız 2010’da ölmüş. Salgın tarihi ile ilgilenen bu psiko-analistin tahmini tutmuş. Yine 2008 yılında yazdığı kitapta Sylvia Brown 2020 yılında bir Koronavirüs salgınından bahsediyor. Hem de akciğerlere saldıracağını da tahmin ediyor. 2010 yılında Rockefeller Vakfı’nın Global Business Network dergisinde yayımladığı raporda 2030 yılına kadar virüs salgını çıkacağından bahsetmiş ve adeta  şu an içinde bulunduğumuz durumu özetler durumda.
 
Ciddi çalışmalara geçelim…

Robert Koch Enstitüsü de Alman Hükümeti için 2012 yılında korona virüs  muhtemel bir salgını ve sonuçları hakkında çalışma yapmış, 2013 yılında da bunu yayınlamıştır. Rapora göre virüs kapan kişide semptomları 2 ile 14 gün arasında ortalama 5 günde ortaya çıkacak, insanda insan 5. Gününde bulaşmaya başlayacak. MERS CoV virüsünün mutasyona uğraması ile salgın oluşturacak virüs derken Covid-19 tarifi yapar gibi olmuşlar değil mi?  2015 yılında Menachery DV isimli bilim adamı at nalı yarasalardan izole ettikleri virüsün insanlara bulaşabileceğini belirlemiş. Covid-19’un özelliklerinden bahseder gibi bir çalışma olmuş açıkçası. Yine 2015 yılında ABD’li ve Çin’li bilim adamları Koronavirüs üzerinde ortak çalışmalar yapmışlar. Baricile SR ve Zhengli S ilgili yayınlarında koronavirüsleri ayrıntıları ile anlatıyorlardı. Size ABD’de sonlandırılan çalışmadan bahsetmiştim. Bu çalışma da sonlandırılıyor. Ancak Çinli ünlü virolog Shi Zhengli çalışmalarına devam ediyor. Bilin bakalım nerede? Bildiniz Wuhan…
 
2014 yılında Bill Gates'in TED-X (Technology, Entertaintment ve Design kelimelerinin baş harfleri)  konferansında yaptığı konuşmadan dikkat çeken bölümler şöyle: "Önümüzdeki 10 yılda eğer bir şey 10 milyondan fazla insanın hayatına son verirse bu bir savaştan çok, yüksek derecede hızlı yayılan bir virüs olur. Füzeler değil, mikroplar olur. Salgın hastalıkları durdurmak için ise çok az yatırım yaptık. Bir sonraki salgın için hazır değiliz." 2018’de sahibi olduğu Pirbright Institute tarafından koronavirüs aşı patenti alınıyor. Bunun Covid-19 olmadığını söylese de inandırıcılığı zayıf.
 
-Bulaşıcı hastalığa yakalandığı halde kendini iyi hisseden, uçağa binmiş ya da markete gitmiş birinden virüs kapabilirsiniz.
 
Mart 2019’da Dünya Sağlık Örgütü Genel Sekreteri Tedros Adhanom Ghebreyesus aynen şöyle diyordu: “Hayvanlardan insanlara bulaşan ve potansiyel olarak küresel bir salgına neden olacak yeni bir grip virüsü tehdidi her zaman mevcuttur. Dikkatli ve hazırlıklı olmalıyız. Büyük bir grip salgınını tedavi etmenin masrafı, önleme masrafından çok daha ağır olacaktır.” Salgından altı ay önce. Kendisine duyulan güveni kaybetmiş olan Genel Sekreterin bir sene önceki uyarısı ile şu anki davranışları arasındaki farklar insanı şüpheye düşürüyor.
 
​Ülkemizin analist ve stratejistlerinden Ertan Özyiğit Economist dergisi’nin 2020 özel sayısının kapağında salgından bahsettiğini bize söylemişti. Söylediği tarih de Aralık 2019. Şimdilerde ise salgının araç olduğunu, asıl amacın insanlığı teslim almak olduğunu söylemekte. Ertan bey gibi düşünenlerin sayısı giderek artıyor haber vereyim. Abdullah Çiftçi de 2016’da küreselcilerin insan kontrolü amaçlarını gerçekleştirmek için salgın hastalık çıkaracaklarından bahsediyordu.
 
Ekim 2019’da Davos, Rockafeller Vakfı, Bill Gates ve Melinda Gates Vakfı, Jhonson and Jhonson firması Jhon Hopkins Üniversitesinde Event 201 isimli virüs saldırısı tatbikatı yapmışlardı. Şimdilerde Jhonson and Jhonson firmasının aşıyı eylül ayında piyasaya süreceği iddia ediliyor. Bill Gates olmadı ben bulurum diyor.

Devam edeceğiz..
Umarım faydalı olmuştur.
Sağlıcakla kalın.